Kauflauf 2010

Datum: 14.03.2010

Ročník: 3.

Místo: Brno - Soběšice

Mapa: Rybstole nové

Účast: 108 závodníků

Výsledky: viz. níže

Mezičasy: nezveřejněny

Mapy: odkaz na archiv map

Fotografie

Máte nějaké fotografie z tohoto ročníku? Budeme rádi, když vyberete třeba 6 nejlepších a pošlete nám je na adresu adkas@volny.cz. Budeme si tak moci zavzpomínat ...

Výsledky na trati D pro ročníky narození 1992 - 1995

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta Body
1. Kateřina Chromá 1994 ZBM 00:27:14 +00:00:34 190
2. Markéta Tesařová 1994 ZBM 00:29:01 +00:02:21 182
3. Denisa Jemelíková 1993 ZBM 00:31:11 +00:04:31 170
4. Petra Koporová 1993 ZBM 00:32:23 +00:05:43 168
5. Andrea Moučková 1992 RBK 00:33:16 +00:06:36 164
6. Vlasta Podešvová 1992 ADA 00:39:26 +00:12:46 159
7. Klára Pospíšilová 1995 nereg. 01:06:20 +00:39:40 141

Novinky

7.3.2018 9:47
Děkujeme Ondřej Skoba (30kč), David Aleš (150kč), Monika Pekárková a Zdeněk Mazal (500kč), Kristina Čablová (30kč), Lukáš Chvátal (30kč), David Vedra (30kč), Jan Charvát (30kč), Gabriela Hiršová (40kč), Jaroslav Koča (100kč), Petr Novotný (100kč), Tomáš Hikl (100kč), Libor Hirš - Hiršovi (120kč), Martin Stehlík (1kč), Adam Kožoušek (50kč), Jiří Nečas (100kč), Bednaříkovi (150kč) a Tomáš Baše (100kč) - už jsme v modrých číslech, pokud nás i přes to chcete podpořit, pošlete symbolickou 1 korunu českou. Máte velké orienťácké srdce!

25.2.2018 22:11
Kauflauf poprvé v historii skončil v červených číslech v řádu stokorun, které zvládne pokrýt ze své železné rezervy. Pokud nás ale chcete podpořit, můžete tak učinit zasláním libovolné částky v maximální výši základního startovného (30 Kč) na účet 1126239011/3030. Jako naše poděkování si můžete stáhnout závodní mapy 2km, 4km, 8km, 15km v tiskové kvalitě (.tif, 600 dpi, 5.8 resp. 11.8 MB), nebo se můžete podívat, jak by to vypadalo, když byste běželi na mapě přímo z pracovních dat Mapy.cz.

25.2.2018 21:37
Dalším zimním brněnským závodem, který se běží kousek od závodního prostoru Kauflaufu je O-mikron, bude to takový náš protipól:-) Zcela odlišný závod založený na precizním mapařském výkonu mezi neskutečným množstvím hustníčků. Neváhejte a přijďte, bude to určitě stát za to!

25.2.2018 21:24
Přidali jsme i pár fotek. Více jich nemáme, ikdyž to z nich tak nevypadá, byla tam fakt kosa jak z nosa!

25.2.2018 21:13
Děkujeme všem 107 účastníkům mrazivého Kauflaufu, který letos nabídnul něco nového! Nejlépe si s tratěmi poradili Klára Kočová (2km), Vojtěch Koča (4km), Bronislav Přibyl (8km) a Daniel Hájek (15km). Největším bojovníkem mezi 19 statečnými se stal Michal Karásek (15km, 2:10:54, +1:03:28). Všem ještě jednou gratulujeme! Brzy zveřejníme i mapy s tratěmi, jen co je naše portugalské IT středisko zpracuje:-)

25.2.2018 20:15
Své postupy (.gpx) si můžete nahrát na 3DRerun: 2km, 4km, 8km a 15km. Odměnou Vám bude to, že si je budete moci porovnat s ostatními závodníky;-)

25.2.2018 17:47
Zveřejnili jsme výsledky a svoje výkony můžete podrobněji analyzovat taky pomocí mezičasů.

24.2.2018 19:58
Pro rozklus a rozcvičení můžete využít 200 m atletický ovál, který je součástí areálu ZŠ Horníkova.

24.2.2018 13:11
Na shromaždišti budou k dispozici také sprchy, pokud je tedy bude chtít využít, tak si nezapomeňte ručník!

24.2.2018 11:59
Zveřejňujeme strartovku, kterou včera večer za přítomnosti notáře nalosoval Drbča:-)

Starší novinky >>

200