Kauflauf 2011

Datum: 06.03.2011

Ročník: 4.

Místo: Brno - Líšeň

Mapa: Stará

Účast: 112 závodníků

Výsledky: viz. níže

Mezičasy: odkaz na externí zdroj

Mapy: odkaz na archiv map

Fotografie

Máte nějaké fotografie z tohoto ročníku? Budeme rádi, když vyberete třeba 6 nejlepších a pošlete nám je na adresu adkas@volny.cz. Budeme si tak moci zavzpomínat ...

Výsledky na trati H pro ročníky narození 1977 - 1992

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta Body
1. Adam Chromý 1988 ZBM 00:18:01 200
2. Ondřej Novotný 1992 ABM 00:19:23 +00:01:22 190
3. Štěpán Hrobař 1991 ABM 00:19:30 +00:01:29 182
4. Martin Stehlík 1985 ZBM 00:19:36 +00:01:35 176
5. Ondřej Švirák 1991 ZBM 00:19:36 +00:01:35 176
6. Vladan Henek 1980 VBM 00:19:38 +00:01:37 170
7. Zdeněk Liščinský 1982 TBM 00:19:47 +00:01:46 169
8. Adam Bravený 1988 VBM 00:20:00 +00:01:59 168
9. Zdeněk Mazal 1981 VBM 00:20:00 +00:01:59 168
10. Petr Matula 1982 ADA 00:20:05 +00:02:04 166
11. Štěpán Zimmermann 1991 ZBM 00:20:13 +00:02:12 164
12. Vít Bravený 1991 ZBM 00:20:17 +00:02:16 163
13. Jiří Zelinka 1987 ZBM 00:20:23 +00:02:22 161
14. Jan Zháňal 1987 ZBM 00:20:29 +00:02:28 160
15. Adam Kazda 1991 ZBM 00:20:51 +00:02:50 159
16. Stanislav Mokrý 1992 ABM 00:20:55 +00:02:54 158
17. Jan Drábek 1985 ZBM 00:21:39 +00:03:38 156
18. Tomáš Buryška 1989 nereg. 00:22:08 +00:04:07 154
19. Jaroslav Koča 1982 ZBM 00:22:37 +00:04:36 153
20. Tomáš Liščinský 1984 ZBM 00:23:40 +00:05:39 152
21. Jakub Šesták 1990 RBK 00:24:30 +00:06:29 149
22. Jan Pavelka 1985 nereg. 00:25:02 +00:07:01 147
23. Martin Dvořák 1984 ZBM 00:28:36 +00:10:35 141
24. Petr Trávníček 1984 ADA 00:29:09 +00:11:08 140
25. Vašek Němčík 1980 nereg. 00:32:43 +00:14:42 133
26. František Churý 1985 nereg. 00:37:30 +00:19:29 129
Roman Drkal 1978 nereg. DISK 0

Novinky

3.3.2019 23:48
Své postupy (.gpx) si můžete nahrát na 3DRerun: 2km, 4km, 8km a 15km. Odměnou Vám bude to, že si je budete moci porovnat s ostatními závodníky;-)

3.3.2019 23:33
Na další orienťák v Brně se můžete vydat za 14 dní do Bohunic, kde se koná Hruška cup. Pokud už toužíte spíše po lese, tak se můžete den před tím zůčastnit Předjarního kotáru na nedalekém malebném Konicku.

3.3.2019 23:03
Děkujeme všem 226 statečným závodníkům, kteří svedli náročný souboj se zrádnými tratěmi a volbami v ŽaKoPalu! Zveřejňujeme výsledky a také ztráty a nálezy, pokud je něco z toho Vaše, ozvěte se na jarazim@seznam.cz nebo 725 411 904.

3.3.2019 13:00
Zveřejnili jsme mapy s tratěmi letošního ročníku. Kdo jste nebyli, můžete si prohlédnout o co jste přišli :-) Výsledky a mezičasy budou co nevidět.

2.3.2019 11:44
Vyhlašujeme soutež o nejrychlejší mezičas z poslední kontroly do cíle napříč kategoriemi 4km, 8km a 15km. Nejrychlejší závodník (18+) získá stylovou tekutou odměnou!

2.3.2019 11:33
K příchodu na shromaždiště využijte raději cestu podél řeky, není rozbahněná jako ta hlavní branou;-)

28.2.2019 22:33
Máme tu jedno upozornění ohledně centra závodu. Ikdyž venku už panují téměř letní teploty, tak WC funguje v zimním režimu. K splachování je nutné použít kýble s vodou, pokud voda dojde, je nutné ji napumpovat z nedaleké pumpy. Buďte prosím ohleduplní!

28.2.2019 20:42
Zajímá vás, která místa letos na Kauflaufu navštívíte? Mrkněte na náhledy závodních map.

28.2.2019 20:02
Zveřejňujeme startovní listinu, pokud jste se nestihli přihlásit, je to možné v neděli před závodem na prezentaci, pro každou kategorii máme cca 10 map navíc;-)

26.2.2019 21:44
Chcete závodní mapu ŽaKoPal ve formátu A3, ale netroufáte si na 15 km trať? Nevadí, napište si o ni na jarazim@seznam.cz a za pořizovací cenu (cca 15 kč) ji pro Vás vytiskneme.

Starší novinky >>

200