Kauflauf 2012

Datum: 08.01.2012

Ročník: 5.

Místo: Modřice

Mapa: Modřice

Účast: 156 závodníků

Výsledky: viz. níže

Mezičasy: odkaz na externí zdroj

Mapy: odkaz na archiv map

Fotografie

Máte nějaké fotografie z tohoto ročníku? Budeme rádi, když vyberete třeba 6 nejlepších a pošlete nám je na adresu adkas@volny.cz. Budeme si tak moci zavzpomínat ...

Výsledky na trati D pro ročníky narození 1978 - 1993

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta Body
1. Eva Kabáthová 1989 ZBM 00:18:00 200
2. Adéla Štěpánská 1988 ZBM 00:19:02 +00:01:02 190
3. Hana Hlavová 1988 ZBM 00:19:09 +00:01:09 182
4. Barča Hrušková 1993 ZBM 00:20:06 +00:02:06 176
5. Soňa Beržinská 1985 SBK 00:20:49 +00:02:49 172
6. Jana Svobodová 1987 SMB 00:21:05 +00:03:05 170
7. Zuzka Hendrychová 1989 ZBM 00:21:41 +00:03:41 169
8. Markéta Uhnavá 1984 ZBM 00:21:42 +00:03:42 168
9. Veronika Křístková 1983 ZBM 00:22:08 +00:04:08 166
10. Andrea Moučková 1992 RBK 00:22:25 +00:04:25 165
11. Lucie Mezníková 1991 ZBM 00:22:26 +00:04:26 164
12. Petra Koporová 1993 ZBM 00:23:01 +00:05:01 162
13. Jana Pilgrová 1982 CET 00:24:00 +00:06:00 161
14. Jana Jiráčková 1986 ZBM 00:24:02 +00:06:02 160
15. Kateřina Borecká 1988 ZBM 00:24:51 +00:06:51 158
16. Iva Matulová 1984 GBM 00:26:03 +00:08:03 155
17. Tereza Skládanková 1989 RBK 00:27:54 +00:09:54 150
18. Daniela Kincová 1989 nereg. 00:29:13 +00:11:13 147
19. Zuzana Chmelíková 1993 VBM 00:32:30 +00:14:30 144
20. Dora Jirásková 1980 nereg. 00:33:04 +00:15:04 142
Monika Pekárková 1992 RBK DISK 0

Novinky

7.3.2018 9:47
Děkujeme Ondřej Skoba (30kč), David Aleš (150kč), Monika Pekárková a Zdeněk Mazal (500kč), Kristina Čablová (30kč), Lukáš Chvátal (30kč), David Vedra (30kč), Jan Charvát (30kč), Gabriela Hiršová (40kč), Jaroslav Koča (100kč), Petr Novotný (100kč), Tomáš Hikl (100kč), Libor Hirš - Hiršovi (120kč), Martin Stehlík (1kč), Adam Kožoušek (50kč), Jiří Nečas (100kč), Bednaříkovi (150kč) a Tomáš Baše (100kč) - už jsme v modrých číslech, pokud nás i přes to chcete podpořit, pošlete symbolickou 1 korunu českou. Máte velké orienťácké srdce!

25.2.2018 22:11
Kauflauf poprvé v historii skončil v červených číslech v řádu stokorun, které zvládne pokrýt ze své železné rezervy. Pokud nás ale chcete podpořit, můžete tak učinit zasláním libovolné částky v maximální výši základního startovného (30 Kč) na účet 1126239011/3030. Jako naše poděkování si můžete stáhnout závodní mapy 2km, 4km, 8km, 15km v tiskové kvalitě (.tif, 600 dpi, 5.8 resp. 11.8 MB), nebo se můžete podívat, jak by to vypadalo, když byste běželi na mapě přímo z pracovních dat Mapy.cz.

25.2.2018 21:37
Dalším zimním brněnským závodem, který se běží kousek od závodního prostoru Kauflaufu je O-mikron, bude to takový náš protipól:-) Zcela odlišný závod založený na precizním mapařském výkonu mezi neskutečným množstvím hustníčků. Neváhejte a přijďte, bude to určitě stát za to!

25.2.2018 21:24
Přidali jsme i pár fotek. Více jich nemáme, ikdyž to z nich tak nevypadá, byla tam fakt kosa jak z nosa!

25.2.2018 21:13
Děkujeme všem 107 účastníkům mrazivého Kauflaufu, který letos nabídnul něco nového! Nejlépe si s tratěmi poradili Klára Kočová (2km), Vojtěch Koča (4km), Bronislav Přibyl (8km) a Daniel Hájek (15km). Největším bojovníkem mezi 19 statečnými se stal Michal Karásek (15km, 2:10:54, +1:03:28). Všem ještě jednou gratulujeme! Brzy zveřejníme i mapy s tratěmi, jen co je naše portugalské IT středisko zpracuje:-)

25.2.2018 20:15
Své postupy (.gpx) si můžete nahrát na 3DRerun: 2km, 4km, 8km a 15km. Odměnou Vám bude to, že si je budete moci porovnat s ostatními závodníky;-)

25.2.2018 17:47
Zveřejnili jsme výsledky a svoje výkony můžete podrobněji analyzovat taky pomocí mezičasů.

24.2.2018 19:58
Pro rozklus a rozcvičení můžete využít 200 m atletický ovál, který je součástí areálu ZŠ Horníkova.

24.2.2018 13:11
Na shromaždišti budou k dispozici také sprchy, pokud je tedy bude chtít využít, tak si nezapomeňte ručník!

24.2.2018 11:59
Zveřejňujeme strartovku, kterou včera večer za přítomnosti notáře nalosoval Drbča:-)

Starší novinky >>

200