Kauflauf 2013

Datum: 24.02.2013

Ročník: 6.

Místo: Modřice

Mapa: Modřice

Účast: 131 závodníků

Výsledky: viz. níže

Mezičasy: odkaz na externí zdroj

Mapy: odkaz na archiv map

Fotografie

Máte nějaké fotografie z tohoto ročníku? Budeme rádi, když vyberete třeba 6 nejlepších a pošlete nám je na adresu adkas@volny.cz. Budeme si tak moci zavzpomínat ...

Výsledky na trati D pro ročníky narození 1974 - 1978

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta Body
1. Hana Fučíková 1977 VBM 00:25:15 +00:05:53 164
2. Zora Čelechovská 1974 UBM 00:37:13 +00:17:51 145
3. Veronika Tomanová 1977 LBM 00:38:08 +00:18:46 142
4. Radmila Obdržálková 1975 nereg. 00:43:20 +00:23:58 139
5. Bohumila Alešová 1976 ASU 00:45:08 +00:25:46 137

Novinky

7.3.2018 9:47
Děkujeme Ondřej Skoba (30kč), David Aleš (150kč), Monika Pekárková a Zdeněk Mazal (500kč), Kristina Čablová (30kč), Lukáš Chvátal (30kč), David Vedra (30kč), Jan Charvát (30kč), Gabriela Hiršová (40kč), Jaroslav Koča (100kč), Petr Novotný (100kč), Tomáš Hikl (100kč), Libor Hirš - Hiršovi (120kč), Martin Stehlík (1kč), Adam Kožoušek (50kč), Jiří Nečas (100kč), Bednaříkovi (150kč) a Tomáš Baše (100kč) - už jsme v modrých číslech, pokud nás i přes to chcete podpořit, pošlete symbolickou 1 korunu českou. Máte velké orienťácké srdce!

25.2.2018 22:11
Kauflauf poprvé v historii skončil v červených číslech v řádu stokorun, které zvládne pokrýt ze své železné rezervy. Pokud nás ale chcete podpořit, můžete tak učinit zasláním libovolné částky v maximální výši základního startovného (30 Kč) na účet 1126239011/3030. Jako naše poděkování si můžete stáhnout závodní mapy 2km, 4km, 8km, 15km v tiskové kvalitě (.tif, 600 dpi, 5.8 resp. 11.8 MB), nebo se můžete podívat, jak by to vypadalo, když byste běželi na mapě přímo z pracovních dat Mapy.cz.

25.2.2018 21:37
Dalším zimním brněnským závodem, který se běží kousek od závodního prostoru Kauflaufu je O-mikron, bude to takový náš protipól:-) Zcela odlišný závod založený na precizním mapařském výkonu mezi neskutečným množstvím hustníčků. Neváhejte a přijďte, bude to určitě stát za to!

25.2.2018 21:24
Přidali jsme i pár fotek. Více jich nemáme, ikdyž to z nich tak nevypadá, byla tam fakt kosa jak z nosa!

25.2.2018 21:13
Děkujeme všem 107 účastníkům mrazivého Kauflaufu, který letos nabídnul něco nového! Nejlépe si s tratěmi poradili Klára Kočová (2km), Vojtěch Koča (4km), Bronislav Přibyl (8km) a Daniel Hájek (15km). Největším bojovníkem mezi 19 statečnými se stal Michal Karásek (15km, 2:10:54, +1:03:28). Všem ještě jednou gratulujeme! Brzy zveřejníme i mapy s tratěmi, jen co je naše portugalské IT středisko zpracuje:-)

25.2.2018 20:15
Své postupy (.gpx) si můžete nahrát na 3DRerun: 2km, 4km, 8km a 15km. Odměnou Vám bude to, že si je budete moci porovnat s ostatními závodníky;-)

25.2.2018 17:47
Zveřejnili jsme výsledky a svoje výkony můžete podrobněji analyzovat taky pomocí mezičasů.

24.2.2018 19:58
Pro rozklus a rozcvičení můžete využít 200 m atletický ovál, který je součástí areálu ZŠ Horníkova.

24.2.2018 13:11
Na shromaždišti budou k dispozici také sprchy, pokud je tedy bude chtít využít, tak si nezapomeňte ručník!

24.2.2018 11:59
Zveřejňujeme strartovku, kterou včera večer za přítomnosti notáře nalosoval Drbča:-)

Starší novinky >>

200