Kauflauf 2015

Datum: 06.12.2014

Ročník: 8.

Místo: Brno - Juliánov

Mapa: Juliánov

Účast: 203 závodníků

Výsledky: viz. níže

Mezičasy: odkaz na externí zdroj

Mapy: odkaz na archiv map

Fotografie

Máte nějaké fotografie z tohoto ročníku? Budeme rádi, když vyberete třeba 6 nejlepších a pošlete nám je na adresu adkas@volny.cz. Budeme si tak moci zavzpomínat ...

Výsledky na trati H pro ročníky narození 1971 - 1975

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta Body
1. David Schwab 1974 TBM 00:15:26 +00:02:12 163
2. Libor Zřídkaveselý 1972 ZBM 00:16:32 +00:03:18 156
3. Vít Kasal 1975 ZBM 00:16:50 +00:03:36 152
4. Luděk Odehnal 1974 ADA 00:18:10 +00:04:56 142
5. Pavel Kořan 1974 VBM 00:19:00 +00:05:46 135
6. Pavel Zelený 1973 ZBM 00:19:16 +00:06:02 132
7. Petr Sedlář 1973 TBM 00:19:22 +00:06:08 131
8. Miroslav Rajnoha 1971 UBM 00:19:28 +00:06:14 130
9. David Aleš 1975 ASU 00:19:36 +00:06:22 129
10. Robert Kurečka 1972 ABM 00:20:15 +00:07:01 123
11. Ondřej Toman 1975 LBM 00:20:41 +00:07:27 117
12. Petr Novotný 1973 nereg. 00:21:47 +00:08:33 109
13. Marek Unčovský 1971 GBM 00:22:28 +00:09:14 104
14. Aleš Bednařík 1973 VLI 00:24:18 +00:11:04 96
15. Lubomír Trš 1973 PBM 00:25:43 +00:12:29 92
16. Vladimír Dušek 1974 nereg. 00:27:16 +00:14:02 89

Novinky

7.3.2018 9:47
Děkujeme Ondřej Skoba (30kč), David Aleš (150kč), Monika Pekárková a Zdeněk Mazal (500kč), Kristina Čablová (30kč), Lukáš Chvátal (30kč), David Vedra (30kč), Jan Charvát (30kč), Gabriela Hiršová (40kč), Jaroslav Koča (100kč), Petr Novotný (100kč), Tomáš Hikl (100kč), Libor Hirš - Hiršovi (120kč), Martin Stehlík (1kč), Adam Kožoušek (50kč), Jiří Nečas (100kč), Bednaříkovi (150kč) a Tomáš Baše (100kč) - už jsme v modrých číslech, pokud nás i přes to chcete podpořit, pošlete symbolickou 1 korunu českou. Máte velké orienťácké srdce!

25.2.2018 22:11
Kauflauf poprvé v historii skončil v červených číslech v řádu stokorun, které zvládne pokrýt ze své železné rezervy. Pokud nás ale chcete podpořit, můžete tak učinit zasláním libovolné částky v maximální výši základního startovného (30 Kč) na účet 1126239011/3030. Jako naše poděkování si můžete stáhnout závodní mapy 2km, 4km, 8km, 15km v tiskové kvalitě (.tif, 600 dpi, 5.8 resp. 11.8 MB), nebo se můžete podívat, jak by to vypadalo, když byste běželi na mapě přímo z pracovních dat Mapy.cz.

25.2.2018 21:37
Dalším zimním brněnským závodem, který se běží kousek od závodního prostoru Kauflaufu je O-mikron, bude to takový náš protipól:-) Zcela odlišný závod založený na precizním mapařském výkonu mezi neskutečným množstvím hustníčků. Neváhejte a přijďte, bude to určitě stát za to!

25.2.2018 21:24
Přidali jsme i pár fotek. Více jich nemáme, ikdyž to z nich tak nevypadá, byla tam fakt kosa jak z nosa!

25.2.2018 21:13
Děkujeme všem 107 účastníkům mrazivého Kauflaufu, který letos nabídnul něco nového! Nejlépe si s tratěmi poradili Klára Kočová (2km), Vojtěch Koča (4km), Bronislav Přibyl (8km) a Daniel Hájek (15km). Největším bojovníkem mezi 19 statečnými se stal Michal Karásek (15km, 2:10:54, +1:03:28). Všem ještě jednou gratulujeme! Brzy zveřejníme i mapy s tratěmi, jen co je naše portugalské IT středisko zpracuje:-)

25.2.2018 20:15
Své postupy (.gpx) si můžete nahrát na 3DRerun: 2km, 4km, 8km a 15km. Odměnou Vám bude to, že si je budete moci porovnat s ostatními závodníky;-)

25.2.2018 17:47
Zveřejnili jsme výsledky a svoje výkony můžete podrobněji analyzovat taky pomocí mezičasů.

24.2.2018 19:58
Pro rozklus a rozcvičení můžete využít 200 m atletický ovál, který je součástí areálu ZŠ Horníkova.

24.2.2018 13:11
Na shromaždišti budou k dispozici také sprchy, pokud je tedy bude chtít využít, tak si nezapomeňte ručník!

24.2.2018 11:59
Zveřejňujeme strartovku, kterou včera večer za přítomnosti notáře nalosoval Drbča:-)

Starší novinky >>

200