Kauflauf 2015

Datum: 06.12.2014

Ročník: 8.

Místo: Brno - Juliánov

Mapa: Juliánov

Účast: 203 závodníků

Výsledky: viz. níže

Mezičasy: odkaz na externí zdroj

Mapy: odkaz na archiv map

Fotografie

Máte nějaké fotografie z tohoto ročníku? Budeme rádi, když vyberete třeba 6 nejlepších a pošlete nám je na adresu adkas@volny.cz. Budeme si tak moci zavzpomínat ...

Výsledky na trati H pro ročníky narození 1981 - 1996

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta Body
1. Jan Procházka 1984 PGP 00:13:14 200
2. Pavel Brlica 1993 ZBM 00:13:23 +00:00:09 190
3. Adam Chromý 1988 ZBM 00:13:25 +00:00:11 182
4. Štěpán Hrobař 1991 ASU 00:14:12 +00:00:58 176
5. Stanislav Mokrý 1992 ABM 00:14:19 +00:01:05 172
6. Štěpán Zimmermann 1991 ZBM 00:14:29 +00:01:15 170
7. Jan Zháňal 1987 ZBM 00:14:39 +00:01:25 169
8. Jan Panovec 1989 VIZ 00:14:57 +00:01:43 168
9. Eduard Šmehlik 1987 SHK 00:15:14 +00:02:00 167
10. Marek Uvizl 1992 STH 00:15:16 +00:02:02 166
11. Vojtěch Ludvík 1993 STB 00:15:19 +00:02:05 165
12. Zdeněk Liščinský 1982 TBM 00:15:25 +00:02:11 164
13. Martin Stehlík 1985 ZBM 00:15:46 +00:02:32 162
14. Michal Šrubař 1986 MBM 00:15:47 +00:02:33 161
15. Adam Bravený 1988 VBM 00:15:49 +00:02:35 160
16. Zdeněk Mazal 1981 VBM 00:16:19 +00:03:05 159
17. Tomáš Zelenka 1990 PHK 00:16:27 +00:03:13 158
18. Martin Sklenář 1995 SBR 00:16:33 +00:03:19 155
19. Ondřej Sáňka 1984 MBM 00:16:43 +00:03:29 153
20. Jakub Šrom 1995 RBK 00:16:51 +00:03:37 151
21. Milan Důrek 1991 nereg. 00:17:19 +00:04:05 148
22. Tomáš Liščinský 1984 ZBM 00:17:33 +00:04:19 147
23. Ivo Krajcar 1995 SKM 00:17:34 +00:04:20 146
24. Jan Pavelka 1985 MBM 00:17:35 +00:04:21 145
25. Jakub Šesták 1990 RBK 00:17:36 +00:04:22 144
26. Jakub Jirásek 1986 TTR 00:18:17 +00:05:03 141
27. Martin Kulich 1990 nereg. 00:18:50 +00:05:36 139
28. Radek Burdilák 1985 MBM 00:18:59 +00:05:45 136
29. Jan Cahlík 1992 ZBM 00:19:14 +00:06:00 134
30. Martin Dvořák 1984 ZBM 00:20:11 +00:06:57 124
31. Lukáš Kohút 1985 nereg. 00:20:21 +00:07:07 121
32. Jakub Macošek 1990 nereg. 00:21:53 +00:08:39 106
33. Jiří Thiemel 1989 ASU 00:24:19 +00:11:05 95
34. Ivo Ligurský 1990 nereg. 00:29:46 +00:16:32 85
35. Ondřej Stejskal 1988 LBM 00:49:42 +00:36:28 81
Petr Matula 1982 ADA DISK 0
Šimon Rezner 1993 nereg. DISK 0
Petr Burian junior 1996 nereg. DISK 0
Aleš Hamák 1985 GBM DISK 0
Lukáš Chvátal 1983 ZBM DISK 0

Novinky

7.3.2018 9:47
Děkujeme Ondřej Skoba (30kč), David Aleš (150kč), Monika Pekárková a Zdeněk Mazal (500kč), Kristina Čablová (30kč), Lukáš Chvátal (30kč), David Vedra (30kč), Jan Charvát (30kč), Gabriela Hiršová (40kč), Jaroslav Koča (100kč), Petr Novotný (100kč), Tomáš Hikl (100kč), Libor Hirš - Hiršovi (120kč), Martin Stehlík (1kč), Adam Kožoušek (50kč), Jiří Nečas (100kč), Bednaříkovi (150kč) a Tomáš Baše (100kč) - už jsme v modrých číslech, pokud nás i přes to chcete podpořit, pošlete symbolickou 1 korunu českou. Máte velké orienťácké srdce!

25.2.2018 22:11
Kauflauf poprvé v historii skončil v červených číslech v řádu stokorun, které zvládne pokrýt ze své železné rezervy. Pokud nás ale chcete podpořit, můžete tak učinit zasláním libovolné částky v maximální výši základního startovného (30 Kč) na účet 1126239011/3030. Jako naše poděkování si můžete stáhnout závodní mapy 2km, 4km, 8km, 15km v tiskové kvalitě (.tif, 600 dpi, 5.8 resp. 11.8 MB), nebo se můžete podívat, jak by to vypadalo, když byste běželi na mapě přímo z pracovních dat Mapy.cz.

25.2.2018 21:37
Dalším zimním brněnským závodem, který se běží kousek od závodního prostoru Kauflaufu je O-mikron, bude to takový náš protipól:-) Zcela odlišný závod založený na precizním mapařském výkonu mezi neskutečným množstvím hustníčků. Neváhejte a přijďte, bude to určitě stát za to!

25.2.2018 21:24
Přidali jsme i pár fotek. Více jich nemáme, ikdyž to z nich tak nevypadá, byla tam fakt kosa jak z nosa!

25.2.2018 21:13
Děkujeme všem 107 účastníkům mrazivého Kauflaufu, který letos nabídnul něco nového! Nejlépe si s tratěmi poradili Klára Kočová (2km), Vojtěch Koča (4km), Bronislav Přibyl (8km) a Daniel Hájek (15km). Největším bojovníkem mezi 19 statečnými se stal Michal Karásek (15km, 2:10:54, +1:03:28). Všem ještě jednou gratulujeme! Brzy zveřejníme i mapy s tratěmi, jen co je naše portugalské IT středisko zpracuje:-)

25.2.2018 20:15
Své postupy (.gpx) si můžete nahrát na 3DRerun: 2km, 4km, 8km a 15km. Odměnou Vám bude to, že si je budete moci porovnat s ostatními závodníky;-)

25.2.2018 17:47
Zveřejnili jsme výsledky a svoje výkony můžete podrobněji analyzovat taky pomocí mezičasů.

24.2.2018 19:58
Pro rozklus a rozcvičení můžete využít 200 m atletický ovál, který je součástí areálu ZŠ Horníkova.

24.2.2018 13:11
Na shromaždišti budou k dispozici také sprchy, pokud je tedy bude chtít využít, tak si nezapomeňte ručník!

24.2.2018 11:59
Zveřejňujeme strartovku, kterou včera večer za přítomnosti notáře nalosoval Drbča:-)

Starší novinky >>

200