Výsledky závodu

Kauflauf 2021, 14. ročník, Brno - Kohoutovice

Výsledky na trati 15km

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta
1. Filip Adámek 2001 TBM 01:19:07
2. Jonáš Müller 1999 KSU 01:19:59 +00:00:52
3. Tomáš Kučera 2006 ZBM 01:26:06 +00:06:59
4. Marek Prášil 1973 SJI 01:26:10 +00:07:03
5. Jiří Zelinka 1987 MBM 01:26:49 +00:07:42
6. Stanislav Mokrý 1992 ZBM 01:35:27 +00:16:20
7. Ondřej Janda 2001 KAM 01:35:57 +00:16:50
8. Jiří Ehl 1977 TBM 01:37:55 +00:18:48
9. Petr Matula 1982 ADA 01:37:58 +00:18:51
10. Martin Kinc 1999 GBM 01:38:03 +00:18:56
11. Zdenka Kozáková 1979 TBM 01:42:17 +00:23:10
12. Zdeněk Mazal 1981 VBM 01:42:52 +00:23:45
13. Petr Hrouda 1969 VBM 01:42:58 +00:23:51
14. Jaroslav Koča 1982 ZBM 01:45:17 +00:26:10
15. Rostislav Smítal 1979 ZBM 01:47:32 +00:28:25
16. Jiří Kozubík 1988 nereg. 01:49:20 +00:30:13
17. Tomáš Verner 1982 VBM 01:49:49 +00:30:42
18. Pavel Kořan 1974 VBM 01:49:53 +00:30:46
19. David Rajnoha 2000 TBM 01:51:52 +00:32:45
20. Steve Chalk 1965 GBM 01:55:23 +00:36:16
21. Tomáš Baše 1974 ZBM 01:55:38 +00:36:31
22. Svatoš Coufal 1967 ZBM 01:56:30 +00:37:23
23. Jiří Šedivý 1982 VBM 01:58:24 +00:39:17
24. Kamil Hanousek 1974 RBK 02:01:13 +00:42:06
25. Jana Matušková 1999 RBK 02:03:54 +00:44:47
26. Ondřej Genco 1996 nereg. 02:08:49 +00:49:42
27. Adam Jurák 1984 ZBM 02:09:22 +00:50:15
28. Zuzana Hendrychová 1989 ZBM 02:13:59 +00:54:52
29. Tomáš Chloupek 1984 VBM 02:14:37 +00:55:30
30. Michal Šrubař 1986 ASU 02:15:15 +00:56:08
31. Miloš Dvořák 1973 BBM 02:26:53 +01:07:46
Andrzej Szturc 1986 nereg. DISK
Matěj Burda 1996 BOR DISK

Výsledky na trati 2km

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta
1. Eliška Tomíčková 2010 TBM 00:12:47
2. Vendelín Smítal 2012 ZBM 00:13:49 +00:01:02
3. Silvie Holáňová 2017 ZBM 00:17:42 +00:04:55
4. Matyáš Glier 2013 OSN 00:17:52 +00:05:05
5. Meda Smítalová 2013 ZBM 00:18:33 +00:05:46
5. Ester Smítalová 2010 ZBM 00:18:33 +00:05:46
7. Matěj Benda 2014 nereg. 00:18:59 +00:06:12
8. Vít Jašek 2011 ABR 00:19:35 +00:06:48
9. Mariana Vrbková 2013 nereg. 00:19:38 +00:06:51
10. Lucie Marková 2013 ZBM 00:19:50 +00:07:03
11. Matěj Pařízek 2016 ZBM 00:20:16 +00:07:29
12. Zuzana Kozáková 2013 TBM 00:20:18 +00:07:31
13. Alžběta Floryánová 2011 UBM 00:20:45 +00:07:58
14. Zbyšek Hažmuk 2012 GBM 00:20:59 +00:08:12
15. Martin Báňa 2011 nereg. 00:21:13 +00:08:26
15. Daniel Marek 2017 ZBM 00:21:13 +00:08:26
17. Vilém Vaculín 2013 TBM 00:22:05 +00:09:18
18. Jakub Otoupalík 2012 nereg. 00:23:05 +00:10:18
19. Johana Hübnerová 2015 TBM 00:23:16 +00:10:29
20. Michaela Kozáková 2015 TBM 00:23:23 +00:10:36
21. Ivana Tomíčková 2013 TBM 00:23:29 +00:10:42
22. Terezie Novotná 2014 nereg. 00:24:29 +00:11:42
23. Eliška Pařízková 2011 ZBM 00:24:55 +00:12:08
24. Jan Verner 2007 TBM 00:25:21 +00:12:34
25. Zuzana Marková 2017 ZBM 00:25:22 +00:12:35
26. Martin Šilar 2011 UBM 00:26:46 +00:13:59
27. Kryštof Nováček 2012 nereg. 00:26:55 +00:14:08
28. Robin Vaculín 2015 TBM 00:27:04 +00:14:17
29. Vašek Tejkal 2014 ADA 00:27:37 +00:14:50
30. Patrik Báňa 2014 nereg. 00:27:52 +00:15:05
31. Ondřej Kheil 2015 PBM 00:29:51 +00:17:04
32. Lucie Ptáčková 2013 TBM 00:31:57 +00:19:10
33. Petr Viktorin 1987 nereg. 00:33:20 +00:20:33
34. Jindřich Pavelka 2017 MBM 00:35:16 +00:22:29
35. Jindra Tejkal 2016 ADA 00:35:47 +00:23:00
36. Richard Karásek 2017 nereg. 00:36:17 +00:23:30
37. Amálie Růžková 2016 PBM 00:41:41 +00:28:54
38. Viktorie a Thea 2013 nereg. 00:44:13 +00:31:26
39. Markéta Trtílková 2011 nereg. 00:45:01 +00:32:14
40. Jiří Kůr 1983 ZBM 00:48:05 +00:35:18

Výsledky na trati 4km

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta
1. Daniela Hanousková Boučková 1972 TBM 00:00:00
2. Jan Drbal 1971 PGP 00:26:35 +00:26:35
3. Tomáš Kyncl 1972 ZBM 00:27:40 +00:27:40
4. Tomáš Liščinský 1984 TBM 00:28:14 +00:28:14
5. Filip Marek 2007 ZBM 00:28:52 +00:28:52
6. Lukáš Kycl 2003 LBM 00:29:41 +00:29:41
7. Ondřej Kycl 2005 LBM 00:30:12 +00:30:12
8. Eva Marková 2009 ZBM 00:30:19 +00:30:19
9. Věra Mádlová 1989 PBM 00:30:59 +00:30:59
10. Matěj Toman 2009 LBM 00:31:05 +00:31:05
11. Nikolaj Jordanov 1965 VBM 00:32:12 +00:32:12
12. Julie Ptáčková 2009 TBM 00:33:11 +00:33:11
13. Pavel Pulec 1962 VBM 00:33:17 +00:33:17
14. Jana Kubáňová 1972 TBM 00:33:25 +00:33:25
15. Vlasta Doušková 1970 TBM 00:33:48 +00:33:48
16. Jan Otoupalík 1971 TBM 00:33:58 +00:33:58
17. Veronika Rotková 2008 ZBM 00:34:00 +00:34:00
17. Milan Jašek 1962 TBM 00:34:00 +00:34:00
19. Monika Mazalová 1992 RBK 00:35:13 +00:35:13
20. Marek Mikula 2009 TBM 00:35:15 +00:35:15
21. Anetka Jágrová 2009 RBK 00:35:35 +00:35:35
22. Klára Kočová 2008 ZBM 00:35:43 +00:35:43
23. Martin Sedláček 2012 TBM 00:36:00 +00:36:00
24. Jaromír Pospíšil 1944 PZR 00:36:39 +00:36:39
25. Kamila Beránková 2011 ZBM 00:36:54 +00:36:54
26. Jaroslav Jágr 1975 SBK 00:37:08 +00:37:08
27. Anna Janíková 2008 ZBM 00:37:16 +00:37:16
28. Jan Mokrý 1966 ABM 00:37:29 +00:37:29
29. Jitka Jeřábková 1994 TZL 00:37:42 +00:37:42
30. Leoš Verner 1976 ner 00:37:45 +00:37:45
31. Monika Jašková 1963 TBM 00:37:52 +00:37:52
32. Zuzana Jágrová 2010 RBK 00:38:34 +00:38:34
33. Regina Mokrá 1968 ABM 00:39:09 +00:39:09
34. David Floryán 1977 UMB 00:39:12 +00:39:12
35. Lenka Hrušková 1962 ZBM 00:39:16 +00:39:16
36. Veronika Tomanová 1977 LBM 00:39:26 +00:39:26
37. František Koča 2011 ZBM 00:39:46 +00:39:46
38. Martin Hikl 2011 ZBM 00:39:59 +00:39:59
39. Ales Chmelik 1947 VBM 00:40:10 +00:40:10
40. Jana Slováková 1980 nereg. 00:40:21 +00:40:21
41. Michal Gross 1969 nereg. 00:40:22 +00:40:22
42. Zdeněk Buráň 1958 nereg. 00:40:25 +00:40:25
43. Jiří Štěpánek 1954 LBM 00:40:53 +00:40:53
44. Miroslav Kycl 1971 LBM 00:41:37 +00:41:37
45. Kateřina Floryánová 1977 UBM 00:41:49 +00:41:49
46. Marta Vrbková 2006 nereg. 00:41:52 +00:41:52
47. Oldřich Tomíček 1979 nereg. 00:42:09 +00:42:09
48. Ladislav Bárta 2011 RBK 00:42:22 +00:42:22
49. Naďa Obrátilová 1966 ABM 00:42:26 +00:42:26
50. Vlasta Jágrová 1977 SBK 00:42:34 +00:42:34
51. Hana Vernerova 2007 TBM 00:43:12 +00:43:12
52. Kateřina Jégrová 1990 nereg. 00:43:20 +00:43:20
53. Marek Unčovský 1971 GBM 00:43:36 +00:43:36
54. Marcela Konečná 1977 ner 00:44:14 +00:44:14
55. Libor Robotka 1953 PBM 00:45:13 +00:45:13
56. Irena Mikulčíková 1977 KVS 00:45:25 +00:45:25
57. Ludmila Čerbáková 1986 nereg. 00:45:32 +00:45:32
58. Lucie Polášková 2011 ner 00:45:41 +00:45:41
59. Ladislav Bárta 1978 RBK 00:47:24 +00:47:24
60. Jana Košíková 1983 ZBM 00:47:44 +00:47:44
61. Antonín Karásek 1960 nereg. 00:47:57 +00:47:57
62. Pavel Kříž 1948 PZR 00:48:02 +00:48:02
63. Tomáš Rudolf 1984 ZBM 00:48:09 +00:48:09
64. Pavla Stará 1942 BOV 00:48:10 +00:48:10
65. Magdalena Bašeová 1973 nereg. 00:48:11 +00:48:11
66. Vojtěch Polášek 2009 ner 00:48:22 +00:48:22
67. Jolana Bašeová 2010 ZBM 00:48:53 +00:48:53
68. Jana Eremiášová 1954 TBM 00:49:00 +00:49:00
69. Vladimír Dobrovolný 1970 TBM 00:49:16 +00:49:16
70. Jitka Tesařová 1964 RBK 00:49:26 +00:49:26
71. Martina Coufalová 1977 ZBM 00:49:37 +00:49:37
72. Pavel Fráňa 1959 GBM 00:50:06 +00:50:06
73. Martina Unčovská 1971 GBM 00:50:16 +00:50:16
74. Eva Hiklová 2007 ZBM 00:50:27 +00:50:27
75. Stela Škvařilová 2004 nereg. 00:50:56 +00:50:56
75. Tereza Kučerová 2009 ZBM 00:50:56 +00:50:56
77. Dagmar Vršková 1978 ZBM 00:51:49 +00:51:49
78. Viktor Kučera 1976 ZBM 00:52:50 +00:52:50
79. Thea Coufalová 2010 ZBM 00:53:41 +00:53:41
80. Andrea Kutscherauerová 1975 BBM 00:55:00 +00:55:00
81. Šárka Beránková 1973 ZBM 00:55:41 +00:55:41
82. Hana Vaculínová 1983 TBM 00:56:09 +00:56:09
83. Hana Buráňová 1970 nereg. 00:57:37 +00:57:37
84. Ilona Ježková 1972 TBM 00:58:12 +00:58:12
85. Daniela Botiková 1991 LCE 00:58:30 +00:58:30
86. Nataša Richterová 1974 ADA 00:59:14 +00:59:14
87. Michal Vymazal 1957 ner 00:59:22 +00:59:22
88. Jan Vřešťál 1939 nereg. 00:59:41 +00:59:41
89. Zuzana Pařízková 1983 nereg. 01:01:07 +01:01:07
90. Jitka Kyclová 1974 LBM 01:01:26 +01:01:26
91. Václav Hübner 2011 TBM 01:07:37 +01:07:37
92. Vladimír Hrůza 1960 nereg. 01:08:52 +01:08:52
93. Zbyněk Bárta 2013 RBK 01:09:04 +01:09:04
94. Miroslav Obrátil 1965 ABM 01:17:07 +01:17:07
95. Jakub Pařízek 2009 ZBM 01:24:19 +01:24:19
Daniela Tršová 1973 PBM DISK

Výsledky na trati 8km

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta
1. Tomáš Hikl 1981 ZBM 00:39:04
2. Vojtěch Orany 2004 SJI 00:39:10 +00:00:06
3. Jan Hübner 1979 CTB 00:39:34 +00:00:30
4. Vojta Gryc 2001 TBM 00:39:54 +00:00:50
5. Tomáš Odehnal 2005 ADA 00:40:17 +00:01:13
6. Jiří Račanský 2007 TBM 00:40:29 +00:01:25
7. Tomáš Prášil 2005 TTR 00:42:00 +00:02:56
8. Karel Pauschek 1985 PBM 00:44:05 +00:05:01
9. Lucie Matulová 1988 ADA 00:45:02 +00:05:58
10. Zita Plachá 2005 STA 00:45:22 +00:06:18
11. Miroslav Rajnoha 1971 UBM 00:46:26 +00:07:22
12. Tomáš Doušek 2004 TBM 00:47:20 +00:08:16
13. Jakub Vlažný 1991 LCE 00:47:23 +00:08:19
14. Dj Vesko 1993 TJN 00:47:29 +00:08:25
15. Natalia Hiklova 1983 ZBM 00:48:10 +00:09:06
16. Jakub Prášil 2007 SJI 00:48:15 +00:09:11
17. Pavel Rotek 1977 ZBM 00:48:31 +00:09:27
18. Prokop Hanousek 2006 TBM 00:49:08 +00:10:04
19. Klára Kurečková 2006 TBM 00:49:14 +00:10:10
20. Vítězslav Švestka 1973 KVS 00:49:33 +00:10:29
21. Lubomír Trš 1973 PBM 00:49:37 +00:10:33
22. Ema Myšková 2007 TBM 00:49:58 +00:10:54
23. Veronika Ptáčková 1973 TBM 00:50:15 +00:11:11
24. Radim Kheil 1973 PBM 00:50:36 +00:11:32
25. Luděk Odehnal 1974 ADA 00:50:49 +00:11:45
25. Zbyněk Žáček 1971 RBK 00:50:49 +00:11:45
27. Tereza Dušková 2005 TBM 00:51:13 +00:12:09
28. Tomáš Orany 1973 SJI 00:51:39 +00:12:35
29. Adéla Červená 1997 SHK 00:52:26 +00:13:22
30. Ema Fuchsová 2006 TBM 00:52:42 +00:13:38
31. Jakub Unčovský 2004 GBM 00:52:43 +00:13:39
32. Jan Škvařil 1973 nereg. 00:52:58 +00:13:54
33. Tomáš Novotný 1977 nereg. 00:53:02 +00:13:58
34. Ondřej Skoba 1977 ZBM 00:53:26 +00:14:22
35. Martin Račanský 1974 nereg. 00:53:48 +00:14:44
36. Luboš Greschner 1978 ASU 00:54:16 +00:15:12
37. Magdalena Vrbková 2004 RBK 00:54:19 +00:15:15
38. Radek Šilar 1972 UBM 00:54:26 +00:15:22
39. Marek Fuchs 2006 TBM 00:54:47 +00:15:43
40. Petr Kolek 1975 ASU 00:55:27 +00:16:23
41. Barbora Chloupková 1984 VBM 00:55:28 +00:16:24
42. Lada Jemelíková 1965 VBM 00:56:16 +00:17:12
43. Kateřina Růžková 1985 PBM 00:56:17 +00:17:13
44. Hana Doušková 2006 TBM 00:56:35 +00:17:31
45. Robert Kurečka 1972 ABM 00:57:31 +00:18:27
46. Zdeněk Kopecký 1960 SJI 00:58:23 +00:19:19
47. Dušan Janováč 1978 ZBM 00:58:32 +00:19:28
48. Marcela Fuchsová 1972 TBM 00:58:42 +00:19:38
49. Lenka Kočová 1981 ZBM 00:58:43 +00:19:39
50. Pavla Hažmuková 1976 GBM 00:59:02 +00:19:58
51. Marie Janíková 1978 UBM 00:59:14 +00:20:10
52. Ivana Smětáková 1981 HLV 00:59:29 +00:20:25
53. Alžběta Sedláčková 1978 nereg. 00:59:31 +00:20:27
54. Tomáš Horký 1967 TBM 00:59:53 +00:20:49
55. Kateřina Vlachová 1998 KON 01:00:10 +00:21:06
56. Petr Sedláček 1972 nereg. 01:00:27 +00:21:23
57. Jana Smítalová 1981 ZBM 01:00:39 +00:21:35
58. Miroslav Beránek 1977 ZBM 01:01:32 +00:22:28
58. Hana Nedbálková 1997 BOR 01:01:32 +00:22:28
60. Jiří Mareček 1959 ADA 01:02:00 +00:22:56
61. Michal Nováček 1980 nereg. 01:02:27 +00:23:23
62. Veronika Křístková 1983 ZBM 01:02:30 +00:23:26
63. Ondřej Toman 1975 LBM 01:04:39 +00:25:35
63. Ivo Hažmuk 1970 GBM 01:04:39 +00:25:35
65. Petr Novotný 1973 nereg. 01:05:14 +00:26:10
66. Jan Fuchs 1971 nereg. 01:06:30 +00:27:26
67. Ludmila Procházková 1993 nereg. 01:07:24 +00:28:20
68. Jáchym Hažmuk 2004 GBM 01:07:26 +00:28:22
69. Eva Adamová 1987 ZBM 01:08:56 +00:29:52
70. František Trtílek 1981 nereg. 01:11:11 +00:32:07
71. Pavel Matuška 1970 RBK 01:12:38 +00:33:34
72. Michal Karásek 1979 ner 01:12:49 +00:33:45
73. Anna Vrbková 1980 RBK 01:14:48 +00:35:44
74. Hana Trtílková 1980 nereg. 01:17:32 +00:38:28
75. Vojtěch Kovařovic 1992 nereg. 01:19:49 +00:40:45
76. David Polách 1980 ZBM 01:35:53 +00:56:49
Aleš Prášil 1974 SJI DISK
Iva Linhartová 1990 nereg. DISK

Výsledky dle věkových kategorií

Novinky

27.2.2022 21:33
Z výdělku z posledních dvou ročníků Kauflaufu jsme se rozhodli darovat 7000 kč pro Ukrajinu. Nezapomínáme, že jste nás podpořili vy v roce 2018 v Líšni při přechodu na nový koncept Kauflaufu, ještě jednou díky!

27.2.2022 21:21
Pokud máte nějaké pěkné fotografie z dnešního závodu, budeme rádi, když nám je pošlete. Stejně tak budeme rádi, když nám odvážlivci, kteří si troufli na 15 km trať, pošlou, kudy běželi královský postup Nový Lískovec - Jundrov na 7 kontrolu (*gpx nebo obrázek) na jarazim@seznam.cz

27.2.2022 21:17
Děkujeme všem 247 závodníkům za účast a velmi pěkné výkony! Můžete studovat výsledky s mezičasy a závodní mapy.

27.2.2022 10:33
Průběžné online výsledky můžete sledovat v sekci výsledky.

27.2.2022 9:50
Omlouváme se, SportIdent bude nakonec v KONTAKTNÍM režimu, na startu v prvním koridoru použijte SIAC-OFF.

24.2.2022 22:11
V ukázkách mapy najdete i podrobný plánek shromaždiště (poslední obrázek).

24.2.2022 20:10
V dnešní velmi smutný den to zajímá asi málokoho, ale zveřejnili jsme startovní listiny. Také evidujeme několik desítek nedoplatků startovného.

22.2.2022 22:22
Zveřejnili jsme parametry tratí a ukázky mapy.

19.2.2022 21:21
Pokud potřebujete půjčit čip, bude to možné od 9:30 v prostoru předzahrádky hospůdky u tenisových kurtů.

8.1.2022 21:55
Přípravy 14. ročníku Kauflaufu, který letos proběhne v Kohoutovicích a okolí, se rozbíhají. Vše potřebné se dozvíte v menu, kde se můžete přihlásit. Těšíme se na Vaše výkony.

Starší novinky >>

100