Kauflauf 2018

Datum: 25.02.2018

Ročník: 11.

Místo: Brno

Mapa: neznámá

Účast: 107 závodníků

Výsledky: viz. níže

Mezičasy: nezveřejněny

Mapy: odkaz na archiv map

Fotografie

Výsledky na trati 15km

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta
1. Daniel Hájek 1989 ZBM 01:07:26
2. David Vedra 1974 TBM 01:09:57 +00:02:31
3. Jiří Zelinka 1987 MBM 01:13:24 +00:05:58
4. Jakub Šrom 1995 TBM9502 01:18:02 +00:10:36
5. Zdeněk Mazal 1981 VBM 01:21:39 +00:14:13
6. Martin Kinc 1999 ZBM 01:25:05 +00:17:39
7. Jakub Vlažný 1991 LCE 01:28:32 +00:21:06
8. Tomáš Baše 1974 ZBM 01:30:31 +00:23:05
9. Tomáš Kalina 1985 TBM 01:30:36 +00:23:10
10. Lukáš Chvátal 1983 ZBM 01:34:07 +00:26:41
11. Jan Charvát 1969 nereg. 01:42:03 +00:34:37
12. Michal Henek 1986 RBK 01:42:30 +00:35:04
13. Ondřej Ženka 1982 nereg. 01:43:46 +00:36:20
14. Jiří Klieštík 1980 GBM 01:45:53 +00:38:27
15. Jiří Mareček 1959 ADA 01:48:10 +00:40:44
16. Ivo Hažmuk 1970 GBM 01:54:19 +00:46:53
17. Kamil Hanousek 1974 RBK 02:04:00 +00:56:34
18. Miloš Dvořák 1973 BBM 02:06:28 +00:59:02
19. Michal Karásek 1979 ZPV 02:10:54 +01:03:28

Výsledky na trati 2km

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta
1. Klára Kočová 2008 ZBM 00:18:55
2. Veronika Tomášková 1991 nereg. 00:24:48 +00:05:53
3. Veronika Rotková 2008 ZBM 00:28:15 +00:09:20
4. František Koča 2011 ZBM 00:31:55 +00:13:00
5. Martin Báňa 2011 nereg. 00:36:02 +00:17:07
6. Daniel Hubáček 2009 nereg. 00:37:07 +00:18:12
7. Jan Hubáček 2011 nereg. 00:43:23 +00:24:28
8. Thea Coufalová 2010 ZBM 00:44:25 +00:25:30
9. Rea Coufalová 2009 ZBM 00:44:45 +00:25:50
10. Julie Beránková 2009 ZBM 00:49:12 +00:30:17
11. Kamila Beránková 2011 ZBM 00:49:18 +00:30:23
12. Kryštof Nováček 2012 nereg. 00:49:28 +00:30:33
13. Vilém Vaculín 2013 nereg. 00:55:12 +00:36:17
14. Jolana Bašeová 2010 ZBM 01:00:35 +00:41:40
Marie Obelczová 2009 nereg. DISK

Výsledky na trati 4km

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta
1. Vojtěch Koča 2006 ZBM 00:32:14
2. Vojtěch Fousek 2004 RBK 00:32:17 +00:00:03
3. Matěj Fousek 2004 RBK 00:33:35 +00:01:21
4. Matěj Hanousek 2004 RBK 00:33:50 +00:01:36
5. Vilém Bednařík 2005 VLI 00:34:55 +00:02:41
6. Jana Kavánková 1993 nereg. 00:36:08 +00:03:54
7. Monika Pekárková 1992 RBK 00:37:51 +00:05:37
8. Veronika Křístková 1983 ZBM 00:39:27 +00:07:13
9. Ondřej Brosch 2006 RBK 00:39:38 +00:07:24
10. Tereza Dušková 2005 TBM 00:40:10 +00:07:56
11. Kateřina Jégrová 1990 nereg. 00:40:44 +00:08:30
12. Petr Šimek 1967 nereg. 00:41:46 +00:09:32
13. Emil Bauer 1944 VBM 00:42:27 +00:10:13
14. Klára Kročová 1994 ZBM 00:42:39 +00:10:25
15. Klára Mazálková 2005 nereg. 00:44:17 +00:12:03
16. Pavel Kříž 1948 PZR 00:44:21 +00:12:07
17. Jiří Kos 1966 nereg. 00:47:25 +00:15:11
18. Pavel Fráňa 1959 GBM 00:47:57 +00:15:43
19. Jan Dufek 1942 TBM 00:48:12 +00:15:58
20. Jiří Toufar 1966 nereg. 00:48:22 +00:16:08
21. Tereza Mrázová 1987 nereg. 00:48:31 +00:16:17
22. Lucie Dvořáková 2007 BBM 00:48:55 +00:16:41
23. Matěj Baše 2005 ZBM 00:53:56 +00:21:42
24. Zuzana Vránová 1959 nereg. 00:54:15 +00:22:01
25. David Polách 1980 nereg. 00:56:12 +00:23:58
26. Jakub Dvořák 2005 BBM 00:56:26 +00:24:12
27. Petr Bok 1986 nereg. 00:59:58 +00:27:44
28. Nela Králová 1988 nereg. 01:01:28 +00:29:14
29. Hana Vaculínová 1983 nereg. 01:01:45 +00:29:31
30. Ondřej Stejskal 1988 LBM 01:01:53 +00:29:39
Martina Coufalová 1977 ZBM DISK

Výsledky na trati 8km

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta
1. Bronislav Přibyl 1986 TZL 00:43:59
2. Adéla Indráková 1991 ZBM 00:47:35 +00:03:36
3. Adam Kožoušek 1985 ZBM 00:50:17 +00:06:18
4. Petr Čížek 1971 ADA 00:51:49 +00:07:50
5. Karel Pauschek 1985 nereg. 00:51:59 +00:08:00
6. Petra Dittrichová 1987 KON 00:53:01 +00:09:02
7. Svatoš Coufal 1967 ZBM 00:53:02 +00:09:03
8. Braňo Žarnovičan 1975 nereg. 00:53:09 +00:09:10
9. Jiří Urválek 1961 TBM 00:53:13 +00:09:14
10. Pavel Kořan 1974 VBM 00:54:21 +00:10:22
11. Markéta Mulíčková 2003 ABM 00:54:37 +00:10:38
12. Magdalena Čermáková 1991 LCE9155 00:55:11 +00:11:12
13. Martin Fousek 1978 RBK 00:55:18 +00:11:19
14. Steve Chalk 1965 GBM 00:55:52 +00:11:53
15. Jaroslav Mühlbacher 1981 nereg. 00:57:45 +00:13:46
16. Zuzana Drábková 1984 TBM 00:58:00 +00:14:01
17. Petr Svoboda 1971 ABM 00:58:40 +00:14:41
18. Ondřej Skoba 1977 nereg. 01:00:04 +00:16:05
19. Lenka Kočová 1981 ZBM 01:00:30 +00:16:31
20. Marcela Hiršová 1970 VBM 01:02:59 +00:19:00
21. Radek Musil 1976 nereg. 01:03:33 +00:19:34
22. Pavel Šimeček 1982 nereg. 01:03:37 +00:19:38
23. Daniela Botiková 1991 LCE 01:03:41 +00:19:42
24. Vladimír Dušek 1974 TBM 01:04:15 +00:20:16
25. Petr Novotný 1973 nereg. 01:05:59 +00:22:00
26. Ivo Cicvárek 1975 ZBM 01:06:18 +00:22:19
27. Kristina Čablová 1987 nereg. 01:07:38 +00:23:39
28. Michal Nováček 1980 nereg. 01:07:55 +00:23:56
29. Jan Otoupalík 1971 TBM 01:08:00 +00:24:01
30. Luboš Minařík 1957 TBM 01:08:21 +00:24:22
31. Miroslav Beránek 1977 ZBM 01:09:16 +00:25:17
32. Jiří Štěpánek 1954 LBM 01:10:12 +00:26:13
33. Eva Mulíčková 1974 ABM 01:10:26 +00:26:27
34. Lenka Raudenska 1981 nereg. 01:13:44 +00:29:45
35. Ludmila Procházková 1993 nereg. 01:14:28 +00:30:29
36. Markéta Čížková 1996 ADA 01:16:29 +00:32:30
37. Aleš Bednařík 1973 VLI 01:19:02 +00:35:03
38. Ladislav Jadviščok 1977 UOL 01:22:13 +00:38:14
39. Ladislav Jadviščok 1951 UOL 01:24:44 +00:40:45
40. David Nečas 1976 TBM 01:31:05 +00:47:06
41. Kristína Saxunová 1987 nereg. 01:53:55 +01:09:56
Pavel Rotek 1977 ZBM DISK

Výsledky dle věkových kategorií

Novinky

7.3.2018 9:47
Děkujeme Ondřej Skoba (30kč), David Aleš (150kč), Monika Pekárková a Zdeněk Mazal (500kč), Kristina Čablová (30kč), Lukáš Chvátal (30kč), David Vedra (30kč), Jan Charvát (30kč), Gabriela Hiršová (40kč), Jaroslav Koča (100kč), Petr Novotný (100kč), Tomáš Hikl (100kč), Libor Hirš - Hiršovi (120kč), Martin Stehlík (1kč), Adam Kožoušek (50kč), Jiří Nečas (100kč), Bednaříkovi (150kč) a Tomáš Baše (100kč) - už jsme v modrých číslech, pokud nás i přes to chcete podpořit, pošlete symbolickou 1 korunu českou. Máte velké orienťácké srdce!

25.2.2018 22:11
Kauflauf poprvé v historii skončil v červených číslech v řádu stokorun, které zvládne pokrýt ze své železné rezervy. Pokud nás ale chcete podpořit, můžete tak učinit zasláním libovolné částky v maximální výši základního startovného (30 Kč) na účet 1126239011/3030. Jako naše poděkování si můžete stáhnout závodní mapy 2km, 4km, 8km, 15km v tiskové kvalitě (.tif, 600 dpi, 5.8 resp. 11.8 MB), nebo se můžete podívat, jak by to vypadalo, když byste běželi na mapě přímo z pracovních dat Mapy.cz.

25.2.2018 21:37
Dalším zimním brněnským závodem, který se běží kousek od závodního prostoru Kauflaufu je O-mikron, bude to takový náš protipól:-) Zcela odlišný závod založený na precizním mapařském výkonu mezi neskutečným množstvím hustníčků. Neváhejte a přijďte, bude to určitě stát za to!

25.2.2018 21:24
Přidali jsme i pár fotek. Více jich nemáme, ikdyž to z nich tak nevypadá, byla tam fakt kosa jak z nosa!

25.2.2018 21:13
Děkujeme všem 107 účastníkům mrazivého Kauflaufu, který letos nabídnul něco nového! Nejlépe si s tratěmi poradili Klára Kočová (2km), Vojtěch Koča (4km), Bronislav Přibyl (8km) a Daniel Hájek (15km). Největším bojovníkem mezi 19 statečnými se stal Michal Karásek (15km, 2:10:54, +1:03:28). Všem ještě jednou gratulujeme! Brzy zveřejníme i mapy s tratěmi, jen co je naše portugalské IT středisko zpracuje:-)

25.2.2018 20:15
Své postupy (.gpx) si můžete nahrát na 3DRerun: 2km, 4km, 8km a 15km. Odměnou Vám bude to, že si je budete moci porovnat s ostatními závodníky;-)

25.2.2018 17:47
Zveřejnili jsme výsledky a svoje výkony můžete podrobněji analyzovat taky pomocí mezičasů.

24.2.2018 19:58
Pro rozklus a rozcvičení můžete využít 200 m atletický ovál, který je součástí areálu ZŠ Horníkova.

24.2.2018 13:11
Na shromaždišti budou k dispozici také sprchy, pokud je tedy bude chtít využít, tak si nezapomeňte ručník!

24.2.2018 11:59
Zveřejňujeme strartovku, kterou včera večer za přítomnosti notáře nalosoval Drbča:-)

Starší novinky >>

200