Kauflauf 2011

Datum: 06.03.2011

Ročník: 4.

Místo: Brno - Líšeň

Mapa: Stará

Účast: 112 závodníků

Výsledky: viz. níže

Mezičasy: odkaz na externí zdroj

Mapy: odkaz na archiv map

Fotografie

Máte nějaké fotografie z tohoto ročníku? Budeme rádi, když vyberete třeba 6 nejlepších a pošlete nám je na adresu adkas@volny.cz. Budeme si tak moci zavzpomínat ...

Výsledky na trati D

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta Body
1. Hana Hlavová 1988 ZBM 00:22:42 200
2. Kateřina Chromá 1994 ZBM 00:23:04 +00:00:22 190
3. Jindra Hlavová 1989 ZBM 00:23:53 +00:01:11 182
4. Lucie Procházková 1988 ADA 00:24:46 +00:02:04 176
5. Markéta Tesařová 1994 ZBM 00:25:15 +00:02:33 172
6. Barbora Hrušková 1993 ZBM 00:26:41 +00:03:59 170
7. Zuzka Hendrychová 1989 ZBM 00:27:32 +00:04:50 169
8. Petra Koporová 1993 ZBM 00:28:44 +00:06:02 168
9. Magdaléna Tužilová 1994 RBK 00:28:51 +00:06:09 167
10. Adéla Burdová 1991 LDC 00:28:56 +00:06:14 166
11. Andrea Moučková 1992 RBK 00:29:26 +00:06:44 165
12. Eva Adamová 1987 VBM 00:29:29 +00:06:47 164
13. Hana Fučíková 1977 VBM 00:30:34 +00:07:52 163
14. Monika Pekárková 1992 RBK 00:31:08 +00:08:26 162
15. Marie Stratilová 1987 ZBM 00:32:05 +00:09:23 161
16. Tereza Skládanková 1989 RBK 00:32:55 +00:10:13 160
17. Regina Mokrá 1968 ABM 00:32:57 +00:10:15 159
18. Monika Jašková 1963 TBM 00:33:06 +00:10:24 158
19. Kateřina Borecká 1988 ZBM 00:33:13 +00:10:31 157
20. Radka Šichová 1980 ABM 00:33:19 +00:10:37 156
21. Jana Otrusinová 1986 TZL 00:33:36 +00:10:54 155
22. Hana Kočová 1986 ZBM 00:33:42 +00:11:00 154
23. Jitka Tesařová 1964 RBK 00:34:53 +00:12:11 153
24. Dorota Drozdová 1978 ABM 00:35:11 +00:12:29 152
25. Lucie Molková nereg. 00:35:14 +00:12:32 151
26. Lenka Kočová 1981 ZBM 00:35:25 +00:12:43 150
27. Daniela Kincová 1989 nereg. 00:35:29 +00:12:47 149
28. Šárka Jašková 1977 ABR 00:35:54 +00:13:12 148
29. Michaela Hájková 1977 BBM 00:36:48 +00:14:06 147
30. Zlatka Kadlecová 1983 ZBM 00:36:59 +00:14:17 146
31. Helena Procházková 1953 TBM 00:37:33 +00:14:51 145
32. Lenka Raudenská 1981 nereg. 00:39:00 +00:16:18 144
33. Hana Odstrčilová 1975 nereg. 00:40:29 +00:17:47 143
34. Lucie Ševčíková nereg. 00:40:36 +00:17:54 142
35. Jana Zháňalová 1960 TTR 00:42:29 +00:19:47 141
36. Dana Habrová nereg. 00:42:35 +00:19:53 140
37. Eva Chromá 1963 ZBM 00:44:29 +00:21:47 139
38. Lenka Matyášová 1964 LBM 00:46:34 +00:23:52 138
39. Elena Tomanová 1966 YBM 00:48:58 +00:26:16 137
40. Zora Harmatová 1961 nereg. 00:51:57 +00:29:15 136
41. Lenka Smetanová nereg. 00:55:08 +00:32:26 135

Výsledky na trati H

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta Body
1. Adam Chromý 1988 ZBM 00:18:01 200
2. Ondřej Novotný 1992 ABM 00:19:23 +00:01:22 190
3. Štěpán Hrobař 1991 ABM 00:19:30 +00:01:29 182
4. Martin Stehlík 1985 ZBM 00:19:36 +00:01:35 176
4. Ondřej Švirák 1991 ZBM 00:19:36 +00:01:35 176
6. Vladan Henek 1980 VBM 00:19:38 +00:01:37 170
7. Zdeněk Liščinský 1982 TBM 00:19:47 +00:01:46 169
8. Adam Bravený 1988 VBM 00:20:00 +00:01:59 168
8. Zdeněk Mazal 1981 VBM 00:20:00 +00:01:59 168
10. Petr Matula 1982 ADA 00:20:05 +00:02:04 166
11. Karel Fučík 1972 VBM 00:20:12 +00:02:11 165
12. Štěpán Zimmermann 1991 ZBM 00:20:13 +00:02:12 164
13. Vít Bravený 1991 ZBM 00:20:17 +00:02:16 163
14. David Vedra 1974 TBM 00:20:22 +00:02:21 162
15. Jiří Zelinka 1987 ZBM 00:20:23 +00:02:22 161
16. Jan Zháňal 1987 ZBM 00:20:29 +00:02:28 160
17. Adam Kazda 1991 ZBM 00:20:51 +00:02:50 159
18. Stanislav Mokrý 1992 ABM 00:20:55 +00:02:54 158
19. Libor Zřídkaveselý 1972 ZBM 00:21:20 +00:03:19 157
20. Jan Drábek 1985 ZBM 00:21:39 +00:03:38 156
21. Ondřej Mokrý 1994 ABM 00:21:54 +00:03:53 155
22. Tomáš Buryška 1989 nereg. 00:22:08 +00:04:07 154
23. Jaroslav Koča 1982 ZBM 00:22:37 +00:04:36 153
24. Tomáš Liščinský 1984 ZBM 00:23:40 +00:05:39 152
25. Jakub Hruška 1995 ZBM 00:23:50 +00:05:49 151
26. Štěpán Obrátil 1994 ABM 00:24:10 +00:06:09 150
27. Jakub Šesták 1990 RBK 00:24:30 +00:06:29 149
28. Záděra Pavel 1995 BBM 00:25:01 +00:07:00 148
29. Jan Pavelka 1985 nereg. 00:25:02 +00:07:01 147
30. Jiří Mareček 1959 RBK 00:26:54 +00:08:53 146
31. Luboš Minařík 1957 TBM 00:26:57 +00:08:56 145
32. Jan Mokrý 1966 ABM 00:26:58 +00:08:57 144
33. Ptáček Patrik 1998 BBM 00:27:35 +00:09:34 143
34. Ptáček Pavel 1996 BBM 00:28:29 +00:10:28 142
35. Martin Dvořák 1984 ZBM 00:28:36 +00:10:35 141
36. Petr Trávníček 1984 ADA 00:29:09 +00:11:08 140
37. Pavel Mokrý 1968 ABM 00:29:24 +00:11:23 139
38. Jan Krátký nereg. 00:30:45 +00:12:44 138
39. Milan Jašek 1962 TBM 00:31:03 +00:13:02 137
40. Libor Robotka 1953 PBM 00:31:21 +00:13:20 136
41. Petr Matyáš 1961 LBM 00:32:31 +00:14:30 135
42. Martin Kinc 1999 GBM 00:32:35 +00:14:34 134
43. Vašek Němčík 1980 nereg. 00:32:43 +00:14:42 133
44. Petr Šimek 1967 nereg. 00:32:52 +00:14:51 132
45. Petr Koňas nereg. 00:33:29 +00:15:28 131
46. Jan Procházka 1949 TBM 00:36:11 +00:18:10 130
47. František Churý 1985 nereg. 00:37:30 +00:19:29 129
48. Jiří Toufar 1966 nereg. 00:39:40 +00:21:39 128
49. Václav Hrubý nereg. 00:40:15 +00:22:14 127
50. Filip Odstrčil 1999 nereg. 00:55:28 +00:37:27 126
Pavel Ptáček 1965 BBM DISK 0
Roman Drkal 1978 nereg. DISK 0

Výsledky na trati HDD

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta Body
1. Matěj Čelechovský 2002 UBM 00:12:57 200
2. Marek Svoboda 2001 ZBM 00:15:47 +00:02:50 190
3. Adam Zřídkaveselý 2005 ZBM 00:16:07 +00:03:10 182
4. Gabriela Svobodová 2004 nereg. 00:16:50 +00:03:53 176
5. Vojtěch Koča 2006 nereg. 00:17:28 +00:04:31 172
6. Matěj Pulec 2000 VBM 00:17:29 +00:04:32 170
6. Šárka Odstrčilová 2000 VBM 00:17:29 +00:04:32 170
7. Jakub Horký 2002 UBM 00:17:51 +00:04:54 169
8. Petr Horký 2001 UBM 00:19:30 +00:06:33 168
9. Anna Slaná 2001 nereg. 00:20:51 +00:07:54 167
10. Klára Mazálková 2005 nereg. 00:21:00 +00:08:03 166
11. Radka Čelechovská 2004 UBM 00:21:40 +00:08:43 165
12. Klára Kočová 2008 nereg. 00:22:42 +00:09:45 164
13. Jakub Pudelka 2002 nereg. 00:23:18 +00:10:21 163
14. Tobiáš Vedra 2006 TBM 00:24:10 +00:11:13 162
15. Anežka Klangová nereg. 00:34:21 +00:21:24 161
15. Markéta Klangová 2009 nereg. 00:34:21 +00:21:24 161
17. Jošt Kroutil 2007 ZBM 00:34:50 +00:21:53 159
17. Tadeáš Kroutil 2009 ZBM 00:34:50 +00:21:53 159

Výsledky dle věkových kategorií

Novinky

7.3.2018 9:47
Děkujeme Ondřej Skoba (30kč), David Aleš (150kč), Monika Pekárková a Zdeněk Mazal (500kč), Kristina Čablová (30kč), Lukáš Chvátal (30kč), David Vedra (30kč), Jan Charvát (30kč), Gabriela Hiršová (40kč), Jaroslav Koča (100kč), Petr Novotný (100kč), Tomáš Hikl (100kč), Libor Hirš - Hiršovi (120kč), Martin Stehlík (1kč), Adam Kožoušek (50kč), Jiří Nečas (100kč), Bednaříkovi (150kč) a Tomáš Baše (100kč) - už jsme v modrých číslech, pokud nás i přes to chcete podpořit, pošlete symbolickou 1 korunu českou. Máte velké orienťácké srdce!

25.2.2018 22:11
Kauflauf poprvé v historii skončil v červených číslech v řádu stokorun, které zvládne pokrýt ze své železné rezervy. Pokud nás ale chcete podpořit, můžete tak učinit zasláním libovolné částky v maximální výši základního startovného (30 Kč) na účet 1126239011/3030. Jako naše poděkování si můžete stáhnout závodní mapy 2km, 4km, 8km, 15km v tiskové kvalitě (.tif, 600 dpi, 5.8 resp. 11.8 MB), nebo se můžete podívat, jak by to vypadalo, když byste běželi na mapě přímo z pracovních dat Mapy.cz.

25.2.2018 21:37
Dalším zimním brněnským závodem, který se běží kousek od závodního prostoru Kauflaufu je O-mikron, bude to takový náš protipól:-) Zcela odlišný závod založený na precizním mapařském výkonu mezi neskutečným množstvím hustníčků. Neváhejte a přijďte, bude to určitě stát za to!

25.2.2018 21:24
Přidali jsme i pár fotek. Více jich nemáme, ikdyž to z nich tak nevypadá, byla tam fakt kosa jak z nosa!

25.2.2018 21:13
Děkujeme všem 107 účastníkům mrazivého Kauflaufu, který letos nabídnul něco nového! Nejlépe si s tratěmi poradili Klára Kočová (2km), Vojtěch Koča (4km), Bronislav Přibyl (8km) a Daniel Hájek (15km). Největším bojovníkem mezi 19 statečnými se stal Michal Karásek (15km, 2:10:54, +1:03:28). Všem ještě jednou gratulujeme! Brzy zveřejníme i mapy s tratěmi, jen co je naše portugalské IT středisko zpracuje:-)

25.2.2018 20:15
Své postupy (.gpx) si můžete nahrát na 3DRerun: 2km, 4km, 8km a 15km. Odměnou Vám bude to, že si je budete moci porovnat s ostatními závodníky;-)

25.2.2018 17:47
Zveřejnili jsme výsledky a svoje výkony můžete podrobněji analyzovat taky pomocí mezičasů.

24.2.2018 19:58
Pro rozklus a rozcvičení můžete využít 200 m atletický ovál, který je součástí areálu ZŠ Horníkova.

24.2.2018 13:11
Na shromaždišti budou k dispozici také sprchy, pokud je tedy bude chtít využít, tak si nezapomeňte ručník!

24.2.2018 11:59
Zveřejňujeme strartovku, kterou včera večer za přítomnosti notáře nalosoval Drbča:-)

Starší novinky >>

200